Onze prijzen en acties

Prijslijst 2019

per persoon * € 6,00
kinderen (tot 12 jaar) * € 3,50
caravan of tent € 3,00
bijzet-tentje € 1,50
auto € 1,00
camper € 4,00
elektriciteit (6 ampére) € 2,50
gebruik van wifi gratis
hond € 1,00
afwezige nacht (zonder stroom) ** € 5,00
Bezoekers:
kort verblijf (halve dag) € 0,75
lang verblijf (hele dag) € 1,50
overnachting volwassene * € 6,00
overnachting kind (tot 12 jaar)* € 3,50
auto van bezoek € 1,00

* Inclusief warm water en douchen, milieuheffing, toeristenbelasting ad € 1,00 p.p.p.n. en BTW.

** Tijdens het hemelvaart-pinkster-arrangement en tijdens de gehele maand juli is er geen sprake van een gereduceerd tarief voor afwezige nachten, het zgn. 'leegstand-tarief'.

lang-kampeer-korting:

Indien u 30 overnachtingen of langer bij ons verblijft, ontvangt u 10% korting op uw overnachtingen. Bij 60 overnachtingen of meer krijgt u zelfs 15% korting op uw overnachtingen. Deze korting wordt niet verrekend over de 'speciale' tarieven, zoals het hemelvaart-pinkster-arrangement, voorseizoenplaatsen en/of april- en septembermaandactie, maar het aantal overnachtingen telt wel mee!

Voorbeeld: U verblijft de hele maand mei bij ons en vertrekt na het he-pi-arrangement op 10 juni, dan heeft u bijvoorbeeld circa 40 nachten bij ons gestaan. U heeft dan vanwege de lang-kampeer-korting recht op 10 % korting over de overnachtingen. Deze korting wordt niet verrekend over het zeer scherp geprijsde he-pi-arrangement, maar wordt wel doorberekend over de overige 27 overnachtingen.

Gelieve te arriveren na 13:00 uur en te vertrekken voor 12:00 uur, tenzij anders met ons overlegd. In principe tellen wij de overnachtingen. Indien u (na overleg met ons) afwijkt van de aankomst-/vertrektijden, kunnen wij de aanwezige dagen in rekening brengen. Gelieve te betalen binnen de gehanteerde receptietijden, bij voorkeur de dag voor uw vertrek.

Attentie! Wanneer u eerder vertrekt zonder geldige reden (bijvoorbeeld ivm weer), bent u verplicht uw verblijf tot uw gereserveerde vertekdatum te voldoen.

 

Acties april- en septembermaand 2019

Zowel in de maand april, als in de maand september hebben we sinds een aantal jaren al een tweetal speciale acties:

1. De kosten voor het april-arrangement (van 1 april tot en met 30 april 2019) óf het september-arrangement (van 1 tot en met 30 september 2019) bedragen slechts € 275,00 (op basis van 2 volwassenen, incl. warm water en douchen, toeristenbelasting, milieuheffing en 6 ampére stroom). Extra personen en/of huisdieren worden in rekening gebracht conform de 'prijslijst 2019'. Het is niet toegestaan uw caravan/camper door derden te laten gebruiken/onderverhuren.

2. In de maanden april en september krijgt u op de overnachtingen een korting van 20%. Daarnaast wordt tijdens deze maanden het zgn. 'leegstand-tarief' gehalveerd. U betaalt dus voor de afwezige nachten slechts € 2,50, in plaats van € 5,00.

U hoeft van te voren, tijdens het reserveren of bij het arriveren, bij ons niet aan te geven waarvan u gebruik wilt maken (optie 1 of optie 2). Bij het afrekenen aan het einde van uw verblijf bekijken we samen met u wat voor u de meest voordeligste optie is. Wij begrijpen immers dat uw verblijf bijvoorbeeld weersafhankelijk kan zijn.

 

(Voor-)seizoenplaatsen

Wij verhuren geen seizoenplaatsen.

Wij verhuren ieder jaar slechts een beperkt aantal voorseizoenplaatsen (dit betreft een arrangement van 1 april t/m 30 juni). Voor het seizoen 2019 is er thans géén voorseizoenplaats meer beschikbaar.