Groepskamperen 

Onze camping is een combinatiecamping geworden, waarbij in bepaalde perioden alleen groepskamperen mogelijk is en er ook een periode in elk seizoen is waarbij de individuele kampeerders welkom zijn. Groepen zijn in 2023 welkom vanaf 1 april tot en met 23 juli én vanaf 1 september tot en met 15 oktober. 

Wilt u graag met een groep (bijvoorbeeld familie, vrienden, sportclub of school) gaan kamperen, is dat mogelijk bij ons. De minimale nachtprijs is gebaseerd op een groepsgrootte van 20 personen. U dient uw eigen kampeermiddel(en) mee te brengen. Behalve de 2-persoons trekkershut hebben wij geen bestaande overnachtingsmogelijkheden.

Ons (verwarmde) sanitair is uitstekend geschikt, met 2 afwasplaatsen, 3 wastafels, 4 douches en 3 toiletten en 1 urinoir.

Tot uw beschikking staat een mooi terrein van circa 30 x 55 meter met 16 stroomaansluitingen (alle 6 ampere) met jeu de boule-baan en apart gelegen volleybalveld. De camping beschikt tevens over een ruime overkapping (15x5 meter) én een inpandige fietsenstalling (circa 10x5 meter), die  bijvoorbeeld gebruikt kunnen worden om gezamelijk te eten of als slechtweer onderkomen. Ook is er een kampvuurplaats, zijn er skelters, speeltoestellen en een grote trampoline. 

Sinds juli 2020 hebben wij ook een tweepersoons trekkerhut die ook voor u als groep erbij te huren is. Misschien fijn voor de leiding om in te slapen of voor opa en oma tijdens uw familieweekend? Of misschien heeft binnen uw gezelschap iemand geen tent of caravan tot zijn/haar beschikking, dan biedt de trekkershut wellicht uitkomst.

Op de naastgelegen boerderij is museum "Old boer'n grei op 't Hinkel" te bezichtigen, in overleg is dit ook buiten de reguliere openingstijden te bezoeken.

Op loopafstand van de camping bevind zich het Apeldoornsch Kanaal en het Kievitsveld met zwem- en watersportmogelijkheden, zoals waterskiën. Ook de Veluwse Bron zit op kleine afstand. Gezinspark 't Smallert is leuk voor de kinderen en volwassenen om er op forel te vissen, in de speeltuin te verbijven of kaarsen te maken. We hebben een mooie, afwisselende omgeving voor fietstochten of het wandelen van de diverse klompenpaden (fiets- en wandelroutes zijn aanwezig). Kortom... voor een ieder wat wils.

In overleg is er veel mogelijk, ook met betrekking tot een eventueel gebruik van de omliggende wei voor (sport-)activiteiten en is het mogelijk om de zeer sfeervolle gemeenschappelijke ruimte (huiskamer) boven het sanitair (circa 120 m2) extra bij te boeken. 

Voor groepen maken wij graag een vrijblijvende offerte op maat. Daarvoor kunt u een verzoek (bij voorkeur per mail) indienen met daarin vermeld uw gewenste arriveer- en vertrekdatum, aantal personen, aantal kampeermiddelen, verdere bijzonderheden of wensen. 

Voor meer informatie of een bezoek kunt u kontact met ons opnemen.