Groepskamperen

Op camping 't Hinkel is het vanaf het voorjaar 2020 alleen nog mogelijk om in groepsverband (op afspraak) te komen kamperen.

Wilt u graag met een groep (bijvoorbeeld familie, vrienden, sportclub of school) gaan kamperen, is dat mogelijk bij ons. Deze groep zal uit minimaal 15 personen moeten bestaan.

Ons (verwarmde) sanitair is uitstekend geschikt, met 2 afwasplaatsen, 3 wastafels, 4 douches en 3 toiletten en 1 urinoir.

Tot uw beschikking staat een mooi terrein van circa 30 x 60 meter met 16 stroomaansluitingen (alle 6 ampere) met jeu de boule-baan en apart gelegen volleybalveld. De camping beschikt tevens over een ruime overkapping (15x5 meter), die  bijvoorbeeld gebruikt kan worden om gezamelijk te eten. Ook is er een kampvuurplaats, zijn er skelters, speeltoestellen en een grote trampoline. 

Op loopafstand van de camping bevind zich het Apeldoornsch Kanaal en het Kievitsveld met zwem- en watersportmogelijkheden. Ook de Veluwse Bron zit op kleine afstand. Een mooie omgeving voor fietstochten of het wandelen van de diverse klompenpaden. Kortom... voor een ieder wat wils.

In overleg is er veel mogelijk, ook met betrekking tot een eventueel gebruik van de omliggende wei voor activiteiten en is het mogelijk om een gemeenschappelijke ruimte (huiskamer) boven het sanitair (circa 120 m2) extra bij te boeken. Op naastgelegen boerderij is museum "Old boer'n grei op 't Hinkel" te bezichtigen.

Voor meer informatie of een bezoek kunt u kontact met ons opnemen.