Welkom op de website van groepskamperen ‘t Hinkel

Een geweldige camping voor groepen en gezelschappen

Deze website is nog in ontwikkeling

 

De zomer van 2019 was ons allerlaatste kampeerseizoen voor de individuele kampeerders. Wij willen al onze kampeerders bedanken voor het vertrouwen in ons en ons bedrijf in de afgelopen 14 seizoenen. Wij hebben enorm genoten van de afscheidsreceptie op 28 september jongstleden, ook daarvoor dank!

Na sluiting van de minicamping zal onze camping vanaf voorjaar 2020 beschikbaar blijven voor groepen (families/verenigingen/ e.d.) om op afspraak te komen kamperen.

 

Minicamping 't Hinkel heeft met een 9,4 de Zoover Award Gold 2018 gewonnen

Logo award cup gold 4x

 

 

Fotoalbum minicamping 't Hinkel

Op 11 augustus 2015 hebben wij voor de vierde maal in samenwerking met het Vaassens Historisch Museum een fietstocht georganiseerd langs de diverse historische hoogtepunten uit onze omgeving. Van de rit (ca 35 km) en de bezienswaardigheden zijn vele foto's gemaakt. Diezelfde dag kon iedereen 's avonds op de camping genieten van een bbq.
Voor een indruk van deze prachtige dag kunt u via de link naar 'mijn album' hieronder de vele foto's bekijken...

fotoboek 11 augustus 2015 op mijn album

View the embedded image gallery online at:
https://www.hinkel.nl/links/2-thinkel/6-photo#sigProId31bceac77e

museum 'Old boer'n grei op 't Hinkel'

Op het boerenerf naast het kampeerterrein is een museum gerealiseerd in de voormalige varkensschuur. Het museum geeft een mooi beeld van het leven en gebruik van machines uit vroegere tijden.

Meer informatie

gemeenschappelijke ruimte

Naast een prachtige overkapping op het kampeerterrein, bevindt zich boven het sanitair een grote 'huiskamer' die zich uitstekend leent voor het nuttigen van gezamenlijke maaltijden of als 'slecht-weer onderkomen'.

Meer informatie