Welkom op de website van groepskamperen ‘t Hinkel

Een geweldige camping voor groepen en gezelschappen ...

en tijdelijk tóch nog weer voor de individuele kampeerder

 

Groepsvorming in deze tijd van Corona blijkt erg lastig, dus vandaar dat onze minicamping van 1 juli tot en met half september toch weer voor de individuele kampeerder is geopend. Vanaf tweede helft september hebben groepen weer alle ruimte om alleen te verblijven op ons terrein.

  • We hebben slechts 12 plaatsen, vol = vol.
  • U dient vooraf een plaatsnummer te reserveren.
  • U ontvangt na reservering een reglement van ons met daarin alle (Corona-)voorschriften, deze dient u zeer aandachtig in u op te nemen vóór arriveren.
  • Op het moment van arriveren dient u en uw gezelschap vrij te zijn van corona-verschijnselen. 

 

Onze voormalige receptie is inmiddels omgebouwd tot volledig ingerichte 2 persoons trekkershut. Vanaf heden tot half september 2020 is deze te huur voor iedereen, daarna is de trekkershut  alleen voor groepen bij te huren. Voor meer informatie: trekkershut

 

 

 

Fotoalbum minicamping 't Hinkel

Op 11 augustus 2015 hebben wij voor de vierde maal in samenwerking met het Vaassens Historisch Museum een fietstocht georganiseerd langs de diverse historische hoogtepunten uit onze omgeving. Van de rit (ca 35 km) en de bezienswaardigheden zijn vele foto's gemaakt. Diezelfde dag kon iedereen 's avonds op de camping genieten van een bbq.
Voor een indruk van deze prachtige dag kunt u via de link naar 'mijn album' hieronder de vele foto's bekijken...

fotoboek 11 augustus 2015 op mijn album

View the embedded image gallery online at:
https://www.hinkel.nl/links/2-thinkel/6-photo#sigProId31bceac77e

museum 'Old boer'n grei op 't Hinkel'

Op het boerenerf naast het kampeerterrein is een museum gerealiseerd in de voormalige varkensschuur. Het museum geeft een mooi beeld van het leven en gebruik van machines uit vroegere tijden.

Meer informatie

gemeenschappelijke ruimte

Naast een prachtige overkapping op het kampeerterrein, bevindt zich boven het sanitair een grote 'huiskamer' die zich uitstekend leent voor het nuttigen van gezamenlijke maaltijden of als 'slecht-weer onderkomen'.

Meer informatie