Onze prijzen en acties

Prijslijst 2019

per persoon * € 6,00
kinderen (tot 12 jaar) * € 3,50
caravan of tent € 3,00
bijzet-tentje € 1,50
auto € 1,00
camper € 4,00
elektriciteit (6 ampére) € 2,50
gebruik van wifi gratis
hond € 1,00
afwezige nacht (zonder stroom) ** € 5,00
Bezoekers:
kort verblijf (halve dag) € 0,75
lang verblijf (hele dag) € 1,50
overnachting volwassene * € 6,00
overnachting kind (tot 12 jaar)* € 3,50
auto van bezoek € 1,00

* Inclusief warm water en douchen, milieuheffing, toeristenbelasting ad € 1,00 p.p.p.n. en BTW.

** Tijdens het hemelvaart-pinkster-arrangement en tijdens de gehele maand juli is er geen sprake van een gereduceerd tarief voor afwezige nachten, het zgn. 'leegstand-tarief'.

lang-kampeer-korting:

Indien u 30 overnachtingen of langer bij ons verblijft, ontvangt u 10% korting op uw overnachtingen. Bij 60 overnachtingen of meer krijgt u zelfs 15% korting op uw overnachtingen. Deze korting wordt niet verrekend over de 'speciale' tarieven, zoals het hemelvaart-pinkster-arrangement, voorseizoenplaatsen en/of april- en septembermaandactie, maar het aantal overnachtingen telt wel mee!

Voorbeeld: U verblijft de hele maand mei bij ons en vertrekt na het he-pi-arrangement op 10 juni, dan heeft u bijvoorbeeld circa 40 nachten bij ons gestaan. U heeft dan vanwege de lang-kampeer-korting recht op 10 % korting over de overnachtingen. Deze korting wordt niet verrekend over het zeer scherp geprijsde he-pi-arrangement, maar wordt wel doorberekend over de overige 27 overnachtingen.

Gelieve te arriveren na 13:00 uur en te vertrekken voor 12:00 uur, tenzij anders met ons overlegd. In principe tellen wij de overnachtingen. Indien u (na overleg met ons) afwijkt van de aankomst-/vertrektijden, kunnen wij de aanwezige dagen in rekening brengen. Gelieve te betalen binnen de gehanteerde receptietijden, bij voorkeur de dag voor uw vertrek.

Attentie! Wanneer u eerder vertrekt zonder geldige reden (bijvoorbeeld ivm weer), bent u verplicht uw verblijf tot uw gereserveerde vertekdatum te voldoen.

 

Acties septembermaand 2019

Zowel in de maand april, als in de maand september hebben we sinds een aantal jaren al een tweetal speciale acties:

1. De kosten voor het september-arrangement (van 1 tot en met 30 september 2019) bedragen slechts € 275,00 (op basis van 2 volwassenen, incl. warm water en douchen, toeristenbelasting, milieuheffing, 6 ampére stroom én onbeperkt gratis prima wifi). Extra personen en/of huisdieren worden in rekening gebracht conform de 'prijslijst 2019'. Het is niet toegestaan uw caravan/camper door derden te laten gebruiken/onderverhuren.

2. In de maand september krijgt u op de overnachtingen een korting van 20%. Daarnaast wordt tijdens deze maanden het zgn. 'leegstand-tarief' gehalveerd. U betaalt dus voor de afwezige nachten slechts € 2,50, in plaats van € 5,00.

U hoeft van te voren, tijdens het reserveren of bij het arriveren, bij ons niet aan te geven waarvan u gebruik wilt maken (optie 1 of optie 2). Bij het afrekenen aan het einde van uw verblijf bekijken we samen met u wat voor u de meest voordeligste optie is. Wij begrijpen immers dat uw verblijf bijvoorbeeld weersafhankelijk kan zijn.

 

(Voor-)seizoenplaatsen

Wij verhuren geen seizoenplaatsen.

Wij verhuren ieder jaar slechts een beperkt aantal voorseizoenplaatsen (dit betreft een arrangement van 1 april t/m 30 juni). Voor het seizoen 2019 is er thans géén voorseizoenplaats meer beschikbaar.