Meivakantie 2019:

In de periode van zaterdag 27 april tot en met zondag 5 mei 2019 verblijven kinderen tot 12 jaar gratis* op minicamping 't Hinkel! U betaalt voor uw (klein-)kind(eren) alleen de door ons verplicht aan de gemeente af te dragen toeristenbelasting ad € 1,00 per kind per dag.

De kinderen zullen zich uitstekend vermaken op de camping, met alle prachtige speeltoestellen en skelters en dergelijke. Bovendien zullen we ongetwijfeld ook weer diverse activiteiten (sminken, kinderbingo, klosjes gooien, pannenkoekenbuffet, enz) organiseren, maar deze zijn weersafhankelijk, dus worden ter zijner tijd gepland. Manfriet met zijn mobiele snackwagen komt op dinsdag 30 april op de camping.

Als het weer onverhoopt toch iets minder mooi blijkt te zijn, zijn er ook in de omgeving van de camping nog vele alternatieven, zoals lekker zwemmen in een overdekt zwembad in de buurt, klauteren in één van de verschillende overdekte speelparadijzen of trampoline springen bij Bounz. U kunt ook gaan (magic-)bowlen of (glow)golven of een bezoek brengen aan een museum (bijv. op de boerderij van Ben en Trees: Old boer'n grei op 't Hinkel of het Bakkerijmuseum te Hattem), kasteel De Cannenburgh of paleis 't Loo. Kortom...één week vakantie is ongetwijfeld te kort!

Dus vaders en moeders, maar ook opa's en oma's boek snel uw meivakantie 2019 bij ons!

*Deze actie geldt niet in combinatie met andere acties, zoals de lang-kampeer-korting of april-korting.