Sanitair

Tot uw beschikking staan in het eerste vertrek van de sanitaire voorzieningen 3 wastafels met spiegels (waarvan één is voorzien van een afsluitbare cabine), een aanrechtblad met dubbele wasbak voor uw afwas en een wasmachine/droogtrommel/centrifuge, waarmee u tegen een geringe vergoeding uw was kunt doen. Bovendien hangt er een telefoon met telefoonlijst voor noodgevallen. Er hangt tevens een goedgekeurde EHBO-trommel en een AED. In dit vertrek vindt u ook een koelkast die u als extra service mag gebruiken.

Zowel bij de sanitaire voorzieningen, als midden op de camping (bij het speeltuintje) bevindt zich een drinkwatertappunt.

De douches en de toiletten zijn in twee verschillen de vertrekken geïnstalleerd. Er is geen onderscheid gemaakt tussen dames en heren, aangezien alle cabines op slot kunnen. Tot uw beschikking staan vier douches, drie toiletten en één urinoir. In de toiletruimte zijn altijd wc-papier, zeep en handdoekjes aanwezig. 

Zowel één douche als één toilet is extra ruim, speciaal voor diegene die wat minder mobiel is of voor ouders die hun kinderen willen begeleiden bij het douchen/toiletteren (de extra ruime douchecabine is voorzien van een beugel aan de muur en heeft een flexibele slang met douchekop). In de doucheruimte vindt u achterin een opklapbaar baby aankleedkussen. Ook staat er een douchekrukje. Zowel de douches als de toiletten zijn voorzien van een goede luchtafzuiging. De verlichting gaat in alle vertrekken automatisch aan en uit door middel van bewegingsmelders en tijdschakelaars. Alle vertrekken van het sanitair zijn voorzien van vloerverwarming. Voor de allerkleinsten onder ons is er een babybadje op standaard beschikbaar.

Buiten is een mogelijkheid gecreëerd om uw chemisch toilet te legen.

Onder de overkapping van de schuur hangt een brandblusser en hier bevindt zich tevens nog een tweede aanrechtblad voor uw afwas. U kunt hier ook gebruik maken van de inpandige ruime fietsenstalling (met oplaadpunten voor electrische fietsen).