Hemelvaart-Pinkster-arrangement 2018 

(Wij hebben geen plaatsen meer beschikbaar)

Het he-pi-arrangement 2018 omvat:

arriveren op woensdag 9 mei vanaf 13.00 uur en vertrek op dinsdag 22 mei voor 12.00 uur.

Binnen deze periode vallen: Hemelvaart (10 mei) en Pinksteren (20 en 21 mei).

De kosten voor dit arrangement van 13 nachten bedraat in 2018 slechts € 215,00 op basis van twee volwassenen met caravan/tent en auto óf camper, inclusief stroom, warm water en douchen, milieuheffing, toeristenbelasting én onbeperkt gebruik van Wifi.

Voor alle extra overnachtingen, verlenging van het arrangement, extra volwassenen/kinderen, huisdieren en dergelijke, wordt de prijslijst 2018 gehanteerd.

Uiteraard staat het u vrij om later te arriveren, eerder te vertrekken, óf tussentijds naar huis te gaan, maar er wordt geen gereduceerd tarief toegepast gedurende dit arrangement.

Tijdens het he-pi-arrangement zullen wij (op de werkdagen van de bakker) weer mogen genieten van de broodjesservice van Bakkerij Hagen uit Vaassen.

Tijdens dit he-pi-arrangement organiseren wij altijd diverse activiteiten. Manfriet zal ons met zijn mobiele snackwagen weer voorzien van heerlijke verse friet en snacks op vrijdag 18 mei 2018. Verder zullen wij, mede afhankelijk van het weer, ongetwijfeld weer een aantal sportieve, entertainende en/of culinaire activiteiten organiseren, naast onze 'vaste' activiteit van dit seizoen: dinsdagavond = museumavond

Het is NIET mogelijk om dit arrangement gedeeltelijk te boeken.