Hemelvaart-Pinkster-arrangement 2019

Het he-pi-arrangement 2019 omvat:

arriveren op woensdag 29 mei vanaf 13.00 uur en vertrek op dinsdag 11 juni voor 12.00 uur.

Binnen deze periode vallen: Hemelvaart (30 mei) en Pinksteren (9 en 10 juni).

De kosten voor dit arrangement van 13 nachten bedraagt in 2019 slechts € 225,00 op basis van twee volwassenen met caravan/tent en auto óf camper, inclusief stroom, warm water en douchen, milieuheffing, toeristenbelasting én onbeperkt gebruik van Wifi.

Voor alle extra overnachtingen, verlenging van het arrangement, extra volwassenen/kinderen, huisdieren en dergelijke, wordt de prijslijst 2019 gehanteerd.

Uiteraard staat het u vrij om later te arriveren, eerder te vertrekken, óf tussentijds naar huis te gaan, maar er wordt geen gereduceerd tarief toegepast gedurende dit arrangement.

Tijdens het he-pi-arrangement zullen wij (op de werkdagen van de bakker) weer mogen genieten van de broodjesservice van Bakkerij Hagen uit Vaassen.

Tijdens dit he-pi-arrangement organiseren wij altijd diverse activiteiten. Manfriet zal ons met zijn mobiele snackwagen weer voorzien van heerlijke verse friet en snacks op een nog nader te bepalen datum. Verder zullen wij, mede afhankelijk van het weer, ongetwijfeld weer een aantal sportieve, entertainende en/of culinaire activiteiten organiseren, naast onze 'vaste' activiteit van dit seizoen: dinsdagavond = museumavond

Het is NIET mogelijk om dit arrangement gedeeltelijk te boeken.