Reacties  

#154 Evert en Corry Jager schreef het volgende:
Hallo Lian Trees en Ben.
We staan nu bij jullie op jullie prachtig verzorgde camping .
Het bevalt ons zo goed dat we jullie voor de Vekabo hebben aangemeld om genomineerd te worden .
We zien dr ook naar uit dat er zoveel mensen meer zijn die jullie ook graag genomineerd willen zien tot camping van het jaar .
We blijven lekker nog een poosje van jullie mooie camping geneieten .
Hartelijke groeten Corry en Evert Jager[
Citeer
#153 Familie Van Donkelaar schreef het volgende:
Beste familie,
We mochten onze zomervakantie bij jullie vieren, wel 5 weken! Geen moment verveeld! Iedere dag met boer Ben mee om de dieren te voeren. Mooie omgeving en de camping is ook prachtig. Onze kids (1,5 en 3 jaar) wilden niet meer naar huis. Bedankt voor de gezellige vakantie! Groetjes Mark, Monique, Lize en Noud
Citeer
#152 Ruud en Corrie Werther uit Drune schreef het volgende:
Hoi Ben, Trees, Lian, Noa en Roos.
Het is al weer een paar weken geleden dat wij bij jullie op de camping zaten.
Twee weken hebben wij op jullie prachtige camping gestaan. Want prachtig is wel het goede woord alles is tot in de puntjes verzorgt.
Een heel schoon en mooi sanitair, prachtig grasveld en mooie beplanting. Heel graag zit je voor je caravan om van dit alles te genieten, ook hebben wij veel gefietst en erg genoten van de mooie omgeving. Ook werd er van alles gedaan voetbal, vollybal, blokkenspel de hele familie doet dan mee.
Een familie die hart heeft voor hun gasten nooit is iets hun te veel. Altijd een vriendelijk praatje en betrokken bij alles.
Zelfs onze kleinkinderen hebben genoten want ook aan kleine kinderen is gedacht een speeltuin allerlei skelters en fietsjes, ook zei komen een keer bij jullie camperen. Wij komen volgend jaar zeker weer terug om van de rust en prachtige camping te genieten. Ben veel succes met je museum geweldig wat je allemaal te bezichtigen hebt. Voor iedereen een aanrader net als de camping om hier een keer naar toe te gaan. Jullie horen beslist Vekabo camping van het jaar te worden wij hebben jullie genomineerd succes!!

groetjes Ruud en Corrie Werther.
Drunen (Noord Brabant)
Citeer
#151 Karel Faile schreef het volgende:
Vandaag thuis gekomen na drie daagjes op de minicamping. We waren blij verrast met de faciliteiten en de reinheid van de camping. Voor ons zijn jullie een MAXIcamping.
Zojuist de nominatie ingevuld. Bedankt voor de gastvrijheid.
Citeer
#150 Fokko en Hanny Groendijk schreef het volgende:
Hallo Ben Trees en Lian.

Ja ja we zijn weer geweest !.(voor de achtste keer) Iedere keer denken we voor de laatste keer. We weten dat het goed vertoeven is op minicamping 't Hinkel. Alle goede dingen zijn al genoemd. hebben jullie weer genomineerd voor camping van het jaar van Vekabo.

vriendelijke groeten van Fokko en Hanny
Citeer
#149 Jeanet en Peter Weustink schreef het volgende:
Eind juli hier even met onze camper neergestreken. Prachtige plaats nummer 31. Buitengewoon goede ontvangst van Lian, Ben en Trees. Bakkie koffie en heerlijke koek., Nou begin was al perfect. Je voelt je gelijk welkom en thuis. Lian deed met ons de ronde om alles uit te leggen. Een mini camping, maar met alles er op en er aan. Hygiëne en netheid prefeleren duidelijk op deze camping en staan bij de beheerders hoog in het vaandel. Werkelijk alles is goed. Al zou je zoeken naar een minpuntje, moet je van goede huizen komen om er één te vinden. Onze camper stond tussen kleurrijke en bloeiende planten en bloemen. Camping is ook vwb de grasmat zeer goed aangelegd, mooiere dan een voetbalveld. Daar wij eigenlijk speciaal voor een bezoek een de Veluwse Bron kwamen en verder om te fietsen, hebben wij ons zeer zeker vermaakt op deze buitengewoon goede mini camping van de familie Doorn. Volgend jaar gaan we in voor- en najaar zeer zeker 2 x terugkomen om te doen wat we nu ook deden.
Verblijven en genieten op t Hinkel en van de Wellness.
Ik heb deze familie en 't Hinkel 100% aanbevolen voor nominatie van het Vekabo. Dat hebben ze keihard verdiend.
Doei en tot ziens
Jeannette en Peter Weustink uit Maassluis.
Citeer
#148 Henk en Truus Schoot schreef het volgende:
het verblijf was voor de eerste keer,van 29-6-2016 tm 9-7-2016 maar zeker niet voor de laatste keer
vriendelijke mensen. zeer schoon en netjes,ruime plaatsen en keurig sanitair.
een aanrader.
Citeer
#147 Fam Didden schreef het volgende:
Wat een fijne minicamping. Hartelijke ontvangst, mooie ruime plaatsen op een schitterende grasmat. Veel plaatsen hebben een harde plaats voor de caravan, super. Verder super sanitair en altijd schoon. Douches en toiletten gescheiden in aparte ruimten. Fietsen staan in een mooie droge schuur met aansluitpunten voor de e-bikes. Voor de kleintjes een leuke speeltuin met trampoline. Kortom meer dan aan te bevelen. Deze mensen hebben hart voor hun camping en de gasten.
Citeer
#146 Marly schreef het volgende:
Samen met Aranka en Sophia (die hier beide al vele malen eerder waren geweest) een weekendje op de camping doorgebracht, en ook kennis gemaakt met deze hele lieve familie.

Wat een schone caming, wat is het sanitair hier hygyenisch schoon. Ik heb nog nooit onderweg op een camping op een toiletbril 'durven' zitten, maar hier wel (en ik heb veel gereist en gekampeerd over de hele wereld, Europa, noord en zuid Amerika, dus veel ervaring). En zeker een pluspunt, op het toilet bij de wasbakken is er zeep aanwezig, iets wat op alle campings zou moeten zijn. Ook altijd handig (en niet met je rolletje onder je arm) ruimschoots toiletpapier aanwezig.

Heerlijke warme douches zonder gedoe met muntjes, gewoon lekker op je gemak kunnen douchen.

En verder, wat een 'luxe'. Een camping waar je met een eerlijkheidspotje de wasmachine en droger kan gebruiken, en voor wie echt niet zonder kan: zelfs een strijkbout staat tot de beschikking.

Ook een leuke gezellige overdekte zithoek (bij wat slechter weer ideaal) met spelletjes mogelijkheden, schaken, tafeltennis en nog veel meer.

En de koffie in de ochtend was ook heerlijk, zeker met de zelfgemaakte overheerlijke arretjes cake!

Al met al, alles perfect in orde!

Lieve groeten van Marly uit Amsterdam
Citeer
#145 Fam. Bruggink schreef het volgende:
Lekker weekend gehad op de camping.
De caravan voor het eerst opgezet en uitgeprobeerd.
De kinderen hebben genoten van de speeltuin.
Alles was keurig netjes verzorgd en schoon.
We komen zeker nog een keer weer een weekendje terug.

Groetjes Guido, Linda, Swen, Liv en Ize
Citeer

Plaats reactie

Beveiligingscode
Vernieuwen