Welkom op minicamping ‘t Hinkel

Een geweldige camping voor jong en oud

 

Dit kampeerseizoen is ons allerlaatste campingseizoen.Wij willen graag nog éénmaal er alles aan doen om u een geweldige vakantie te bezorgen! Voor uitleg van ons besluit, zie verderop deze website. Na sluiting zal onze camping beschikbaar blijven voor groepen (families/verenigingen/ e.d.) om op afspraak te komen kamperen.

We hebben weer een aantrekkelijke korting in SEPTEMBER: De hele maand voor €275 euro all in óf bij een korter verblijf 20% korting op de overnachtingen en tevens een leegstandtarief van €2,50.

Ter beeïndiging van ons bedrijf zijn alle kampeerders van de afgelopen 14 jaar welkom op onze afscheidsreceptie op zaterdag 28 september van 16.00-19.00 uur. 

 

Minicamping 't Hinkel heeft met een 9,4 de Zoover Award Gold 2018 gewonnen

Logo award cup gold 4x

 

 Wij willen onze gasten heel hartelijk danken voor het plaatsen van een Zoover beoordeling!

De camping is ruim aangelegd en biedt plaats aan 32 caravans, campers en tenten. Volgens de richtlijnen mogen er thans 25 caravans/campers/tenten geplaatst worden. Alle kampeerplaatsen zijn ruim opgezet (circa 10 x 15 meter) en voorzien van 6 ampére stroomaansluiting. De camping bestaat uit één groot veld (zonder tussenheggen), zoals hierboven op de plattegrond aangegeven met de nummers 1 tot en met 11. Op de andere veldjes zijn alle kampeerplaatsen door tussenheggen van elkaar gescheiden en zijn inmiddels alle plaatsen voorzien van een tegelplateau voor onder de voortent. Dit tegelplateau is circa 5 meter x 2,75 meter, maar door de diverse extra haringgaten, is het ook voor kleinere voortenten prima geschikt!

Onze acties

September aanbiedingen

In de maand september hebben we een tweetal speciale acties: keuze 1: De gehele septembermaand voor slechts € 275,00. Of keuze 2: In september krijgt u op de overnachtingen een korting van 20%. Daarnaast wordt tijdens deze maanden het zgn. 'leegstand-tarief' gehalveerd.

Meer informatie

Onze acties 2

Lang-kampeer-korting

Indien u 30 overnachtingen of langer bij ons verblijft, ontvangt u 10% korting op uw overnachtingen. Bij 60 overnachtingen of meer krijgt u zelfs 15% korting. Deze korting wordt niet verrekend over de 'speciale' tarieven, zoals de septembermaandactie, maar het aantal overnachtingen telt wel mee!

Meer informatie