Welkom op minicamping ‘t Hinkel

Een geweldige camping voor jong en oud

 

Wij zijn deze winterperiode weer druk bezig met renovatie en innovatie van de camping.

O.a. de vloerverwarming in het sanitair en de wifi (zowel snelheid als bereik) zijn inmiddels drastisch verbeterd en ons 'wagenpark' voor de kinderen is enorm vernieuwd!

Komt u vanaf 31 maart 2018 het resultaat weer bekijken? Graag tot ziens in ons nieuwe seizoen!

Attentie, wij zijn volgeboekt in de periode van 9 mei - 22 mei 2018

 

De camping is ruim aangelegd en biedt plaats aan 32 caravans, campers en tenten. Volgens de richtlijnen mogen er thans 25 caravans/campers/tenten geplaatst worden. Alle kampeerplaatsen zijn ruim opgezet (circa 10 x 15 meter) en voorzien van 6 ampére stroomaansluiting. De camping bestaat uit één groot veld (zonder tussenheggen), zoals hierboven op de plattegrond aangegeven met de nummers 1 tot en met 11. Op de andere veldjes zijn alle kampeerplaatsen door tussenheggen van elkaar gescheiden en zijn inmiddels alle plaatsen voorzien van een tegelplateau voor onder de voortent. Dit tegelplateau is circa 5 meter x 2,75 meter, maar door de diverse extra haringgaten, is het ook voor kleinere voortenten prima geschikt!

Onze acties

meivakantie 2018: Kinderen gratis!

In de periode van 28 april tot en met 6 mei 2018 verblijven kinderen tot 12 jaar gratis* op minicamping 't Hinkel! Dus vaders, moeders, maar ook opa's en oma's, boek snel uw meivakantie bij ons! *Deze actie geldt niet i.c.m. andere acties, zoals de lang-kampeer-korting of april-korting.

Meer informatie

Onze acties 2

Hemelvaart-Pinkster-arrangement 2018

is VOLGEBOEKT! Het arrangement houdt in: arriveren op woensdag 9 mei vanaf 13.00 uur en vertrek op dinsdag 22 mei voor 12.00 uur. Het is NIET mogelijk om dit arrangement gedeeltelijk te boeken, uitbreiding kan wel. Er geldt een vaste prijs voor dit arrangement.

Meer informatie