Welkom op minicamping ‘t Hinkel

Een geweldige camping voor jong en oud

 

Wij zijn weer gestart met het nieuwe campingseizoen! Komt u ook (weer) gezellig bij ons?

Attentie, wij zijn volgeboekt tijdens Hemelvaart en Pinksteren (9 mei - 22 mei)

 

De camping is ruim aangelegd en biedt plaats aan 32 caravans, campers en tenten. Volgens de richtlijnen mogen er thans 25 caravans/campers/tenten geplaatst worden. Alle kampeerplaatsen zijn ruim opgezet (circa 10 x 15 meter) en voorzien van 6 ampére stroomaansluiting. De camping bestaat uit één groot veld (zonder tussenheggen), zoals hierboven op de plattegrond aangegeven met de nummers 1 tot en met 11. Op de andere veldjes zijn alle kampeerplaatsen door tussenheggen van elkaar gescheiden en zijn inmiddels alle plaatsen voorzien van een tegelplateau voor onder de voortent. Dit tegelplateau is circa 5 meter x 2,75 meter, maar door de diverse extra haringgaten, is het ook voor kleinere voortenten prima geschikt!

Onze acties

meivakantie 2018: Kinderen gratis!

In de periode van 28 april tot en met 6 mei 2018 verblijven kinderen tot 12 jaar gratis* op minicamping 't Hinkel! Dus vaders, moeders, maar ook opa's en oma's, boek snel uw meivakantie bij ons! *Deze actie geldt niet i.c.m. andere acties, zoals de lang-kampeer-korting of april-korting.

Meer informatie

Onze acties 2

April aanbiedingen

In de maand april hebben we een tweetal aantrekkelijke acties: Een volledige aprilmaand voor slechts € 275,00. Óf een korting van 20% op uw overnachtingen en daarnaast een gehalveerd 'leegstand-tarief' (€ 2,50, in plaats van € 5,00). Komt u ook bij ons van uw voorjaar genieten?

Meer informatie