Welkom op de website van groepskamperen ‘t Hinkel

Een geweldige camping voor groepen en gezelschappen

Deze website is nog in ontwikkeling

 

De zomer van 2019 was ons allerlaatste kampeerseizoen voor de individuele kampeerders. Wij willen al onze kampeerders bedanken voor het vertrouwen in ons en ons bedrijf in de afgelopen 14 seizoenen. Wij hebben enorm genoten van de afscheidsreceptie op 28 september jongstleden, ook daarvoor dank!

Na sluiting van de minicamping zal onze camping vanaf voorjaar 2020 beschikbaar blijven voor groepen (families/verenigingen/ e.d.) om op afspraak te komen kamperen.

 

Minicamping 't Hinkel heeft met een 9,4 de Zoover Award Gold 2018 gewonnen

Logo award cup gold 4x

 

 

De camping is ruim aangelegd en biedt plaats aan 32 caravans, campers en tenten. Volgens de richtlijnen mogen er thans 25 caravans/campers/tenten geplaatst worden. Alle kampeerplaatsen zijn ruim opgezet (circa 10 x 15 meter) en voorzien van 6 ampére stroomaansluiting. De camping bestaat uit één groot veld (zonder tussenheggen), zoals hierboven op de plattegrond aangegeven met de nummers 1 tot en met 11. Op de andere veldjes zijn alle kampeerplaatsen door tussenheggen van elkaar gescheiden en zijn inmiddels alle plaatsen voorzien van een tegelplateau voor onder de voortent. Dit tegelplateau is circa 5 meter x 2,75 meter, maar door de diverse extra haringgaten, is het ook voor kleinere voortenten prima geschikt!

museum 'Old boer'n grei op 't Hinkel'

Op het boerenerf naast het kampeerterrein is een museum gerealiseerd in de voormalige varkensschuur. Het museum geeft een mooi beeld van het leven en gebruik van machines uit vroegere tijden.

Meer informatie

gemeenschappelijke ruimte

Naast een prachtige overkapping op het kampeerterrein, bevindt zich boven het sanitair een grote 'huiskamer' die zich uitstekend leent voor het nuttigen van gezamenlijke maaltijden of als 'slecht-weer onderkomen'.

Meer informatie