Welkom op minicamping ‘t Hinkel

Een geweldige camping voor jong en oud

 

Onze camping is nu gesloten, maar vanaf 1 april 2019 bent u weer van harte welkom. U kunt nu alweer boeken voor 2019.

We hebben weer aantrekkelijke aanbiedingen voor de maand april en de meivakantie.

Het hemelvaart-pinkster-arrangement is al behoorlijk vol, dus wees er snel bij!

In verband met een verhoging van de toeristenbelasting én het lage BTW-tarief, hebben wij ons genoodzaakt gezien de prijzen te moeten aanpassen. De prijslijst van 2019 is in middels op deze website gepubliceerd.

Minicamping 't Hinkel heeft de Zoover Award Gold gewonnen

Logo award cup gold 4x

 

 

De camping is ruim aangelegd en biedt plaats aan 32 caravans, campers en tenten. Volgens de richtlijnen mogen er thans 25 caravans/campers/tenten geplaatst worden. Alle kampeerplaatsen zijn ruim opgezet (circa 10 x 15 meter) en voorzien van 6 ampére stroomaansluiting. De camping bestaat uit één groot veld (zonder tussenheggen), zoals hierboven op de plattegrond aangegeven met de nummers 1 tot en met 11. Op de andere veldjes zijn alle kampeerplaatsen door tussenheggen van elkaar gescheiden en zijn inmiddels alle plaatsen voorzien van een tegelplateau voor onder de voortent. Dit tegelplateau is circa 5 meter x 2,75 meter, maar door de diverse extra haringgaten, is het ook voor kleinere voortenten prima geschikt!

Onze acties

April aanbiedingen

In de maand april hebben we een tweetal speciale acties: keuze 1: De gehele aprilmaand voor slechts € 275,00. Of keuze 2: In april krijgt u op de overnachtingen een korting van 20%. Daarnaast wordt tijdens deze maanden het zgn. 'leegstand-tarief' gehalveerd.

Meer informatie

Onze acties 2

meivakantie 2019 Kinderen gratis!

In de periode van zaterdag 27 april tot en met zondag 5 mei 2019 verblijven kinderen tot 12 jaar gratis* op minicamping 't Hinkel! U betaalt voor uw (klein-)kind(eren) alleen de door ons verplicht aan de gemeente af te dragen toeristenbelasting ad € 1,00 per kind per dag.

Meer informatie