Welkom op minicamping ‘t Hinkel

Een geweldige camping voor jong en oud

 

Kom nog snel bij ons aan, want per 1 oktober zijn we weer gesloten! We hebben aantrekkelijke september-aanbiedingen!

U kunt nu alweer reserveren voor het nieuwe seizoen. Vanaf 1 april 2019 bent u weer meer dan welkom! Ook in april hebben we dezelfde mooie aanbiedingen als in de maand september. De prijslijst van 2019 zult u medio oktober op onze website kunnen vinden.

 

 

De camping is ruim aangelegd en biedt plaats aan 32 caravans, campers en tenten. Volgens de richtlijnen mogen er thans 25 caravans/campers/tenten geplaatst worden. Alle kampeerplaatsen zijn ruim opgezet (circa 10 x 15 meter) en voorzien van 6 ampére stroomaansluiting. De camping bestaat uit één groot veld (zonder tussenheggen), zoals hierboven op de plattegrond aangegeven met de nummers 1 tot en met 11. Op de andere veldjes zijn alle kampeerplaatsen door tussenheggen van elkaar gescheiden en zijn inmiddels alle plaatsen voorzien van een tegelplateau voor onder de voortent. Dit tegelplateau is circa 5 meter x 2,75 meter, maar door de diverse extra haringgaten, is het ook voor kleinere voortenten prima geschikt!

Onze acties

Lang-kampeer-korting

Indien u 30 overnachtingen of langer bij ons verblijft, ontvangt u 10% korting op uw overnachtingen. Bij 60 overnachtingen of meer krijgt u zelfs 15% korting op uw overnachtingen. Deze korting wordt niet verrekend over de 'speciale' tarieven, zoals het hemelvaart-pinkster-arrangement, voorseizoenplaatsen en/of april- en septembermaandactie, maar het aantal overnachtingen telt wel mee!

Meer informatie

Onze acties 2

September aanbiedingen

In de maand september hebben we een tweetal aantrekkelijke acties: Een volledige septembermaand voor slechts € 275,00. Óf een korting van 20% op uw overnachtingen en daarnaast een gehalveerd 'leegstand-tarief' (€ 2,50, in plaats van € 5,00). Komt u ook bij ons van het najaar genieten? Onze camping sluit ieder jaar op 1 oktober.

Meer informatie