Welkom op de website van groepskamperen ‘t Hinkel

Een geweldige camping voor groepen én individuele kampeerders

 

Groepsvorming in deze tijd van Corona blijkt erg lastig, vandaar dat onze minicamping (in tegenstelling tot onze eerdere plannen) in 2022 ook weer voor de individuele kampeerder is geopend van 25 juli tot en met 2 september. Groepen zijn derhalve welkom vanaf 1 april tot en met 15 oktober, met uitzondering van bovengenoemde periode van individueel kamperen. 

  • We hebben 12 kampeerplaatsen (op een veld van 1.650 m2) en één 2-persoons volledig ingerichte trekkershut
  • Een zeer ruim, hygiënisch schoon en compleet sanitairgebouw (Corona-proof !)
  • U dient vooraf een plaatsnummer te reserveren
  • U ontvangt na reservering een reglement van ons met daarin alle (Corona-)voorschriften, deze dient u zeer aandachtig door te lezen vóór arriveren
  • Op ons terrein gelden uiteraard de RIVM-richtlijnen

 

De camping is ruim aangelegd met twee grote velden, afgescheiden door een haag, waarbij één veld voornamelijk bedoeld is ter recreatie (vuurplaats, sportveld, speeltuin en konijnenren) en het andere veld voor de kampeermiddelen bedoeld is. Hier zijn voor de individuele kampeerder 12 royale grasplaatsen beschikbaar van circa 10 x10/15 meter. 

Voor groepen, wanneer dichter bij elkaar kamperen geen probleem is, kunnen er tot een max van 16 stroomaansluitingen (á 6 ampére) eenvoudig gecreëerd worden en staat dit volledige kampeerveld van circa 30x 55 meter tot uw beschikking.

Attentie: de Virtuele Tour biedt een beeld van de oude situatie waarbij de camping nog uit 3 velden bestond. 

Hieronder treft u een overzichtstekening aan van de nieuwe situatie aan:

 

plattegrond camping excel aangepast

museum 'Old boer'n grei op 't Hinkel'

Op het boerenerf naast het kampeerterrein is een museum gerealiseerd in de voormalige varkensschuur. Het museum geeft een mooi beeld van het leven en gebruik van machines uit vroegere tijden.

Meer informatie

gemeenschappelijke ruimte

Naast een prachtige overkapping op het kampeerterrein, bevindt zich boven het sanitair een grote 'huiskamer' die zich uitstekend leent voor het nuttigen van gezamenlijke maaltijden of als 'slecht-weer onderkomen'.

Meer informatie